tilmelding til sommerskolen og efterårssæsonen

Tilmeldingen til sommerskolen og efterårssæsonen er åben

Hvis du ønsker at deltage, beder vi dig om at gå til din profil og tilmelde dig til 2023S for sommerskolen og 2023E for efterårssæsonen. Husk at angive dine mulige svømmedage og -tider, selvom du kan deltage på alle dage. Du kan også skrive flere kontakttelefonnumre i bemærkningerne.
 
Deadline for tilmelding til sommerskolen er fredag d. 19 maj.
 
Hvis du allerede har tilmeldt dig til sommerskolen eller efterårssæsonen, behøver du ikke at tilmelde dig igen, men vi beder dig om at kontrollere, at dine mailadresse og telefonnummer stadig er aktuelle. Skriv venligst eventuelle ekstra kontakttelefonnumre i bemærkningerne.
 
Sommerskolen finder sted i Frankrigsgades svømmehal. Det starter torsdag den 1. juni og slutter fredag den 23. juni. Vi svømmer to gange om ugen på mandage og torsdage frem til kl. 18.30, og tirsdage og fredage lukker svømmehallen kl. 16.30.
 
Vi har voksenhold på mandage og torsdage, og vi opretholder vores onsdagsvoksenhold for erfarne svømmere, som også er åbent for nuværende voksenelever.
 
Onsdage er reserveret til elever, der kun ønsker at svømme én gang om ugen.
 
Sommerskolen er åben for elever på alle niveauer, og holdene sammensættes efter udbud og efterspørgsel. Vi har ingen faste holdtider på nettet.
 
Prøv at gå til svømning
Er du i tvivl om, om svømning er noget for dig? Prøv at deltage tre gange. Sidste år introducerede vi en ny holdtype for lidt større børn, der er i tvivl om de vil gå til svømning. Holdene afholdes onsdage.
 
Vi har stadig vores lille tilbud: prøv at gå til svømning. Det er et kort forløb over to gange, primært for vores yngste elever (5-6 år), som ønsker at starte på svømmeskolen. Det vil hjælpe dem med at vurdere, om de er klar til at deltage i rigtig holdundervisning uden forældre i vandet eller svømmehallen.
 
Hvis der er særlige forhold omkring dit barn, bedes du kontakte os telefonisk, da vi ikke må opbevare personlige oplysninger.