Svømmetider og feriedage

svømmetider:

Vores svømmeundervisning er fra mandag til fredag, typisk fra kl. 14 og hen over eftermiddagen og tidlig aften. Aftenholdene er fortrinsvis for voksne. Vi underviser ikke i weekenden. Det meste af vores svømmeundervisning er holdundervisning og en lektion er 30 minutter, en gang om ugen for børn og 45 minutter for voksne.

Hvis du er tilmeldt og er blevet tildelt undervisning på et hold kan du altid finde dine holdoplysninger under: ‘Min konto -> Opskrivning’.

Vi underviser i den offentlige åbningstid i svømmehallerne, hvis du har lyst, kan du svømme, mens dit barn bliver undervist.

Sæson:

Der er to sæsoner af 4½ måned om året. Det er fra den anden uge i august til midten af december og fra midten af januar til sidste uge i maj. Vi forpligter os til 14 undervisningsgange per sæson.

Lektioner:

En lektion på vores børne og unge består af 30 minutters undervisning medmindre andet er oplyst. En lektion på vores voksenhold består af 45 minutters undervisning medmindre andet er oplyst

Ferie- og lukkedage 2024:

Vi følger de Københavnske skolers ferier og fridage. Følgende dage har vi ikke undervisning! Du vil altid kunne se om du har undervisning en pågældende dag under hold på jeres profil. Hvis du er i tvivl er du velkommen til at kontakte os og spørge.

Begivenhed Dato
Vinterferie
12-16. Februar
Påskeferie
25 marts - 1. april
Store bededag
26. april
Første maj
1. maj
Kristi Himmelfart
9-10. maj
Pinse
20. maj
Grundlovsdag
5. juni
Efterårsferie
14-18. oktober
Kursus for undervisere
27. oktober

Hvad hvis der sker noget med svømmehallen?

Al teknik kan svigte, og en sjælden gang sker det også i svømmehallerne. Hvis uheldet er ude, sender vi en e-mail til de berørte elever. Vi refunderer ikke for undervisning, som mistes på grund af begivenheder, vi ikke er herre over.

Der kan dog være situationer, hvor vi vælger at tilbyde kompensation i form af undervisning en anden dag, eventuelt i en anden svømmehal. Læs om vores handelsbetingelser ved at følge linket nedenfor.