Svømning FOR voksne

GENERELT OM UNDERVISNINGEN

Svømmeundervisning for voksne

Vi har altid fokus på at vores elever lærer den rigtige svømmeteknik helt fra starten til vores svømmeundervisning. Vores svømning for voksne for retter sig mod tre grupper; Voksne med vandskræk, der gerne vil lære at svømme, voksne som aldrig har lært af svømme og voksne der gerne vil afpudse deres svømmeteknik og blive bedre svømmere. Vores sene aftentider er reserveret til vores hold med svømmeundervisning for voksne.

Vi oplever meget ofte, at voksne er kede af, at de ikke kan svømme. Det er der ingen grund til. Der er som regel en god grund til at voksne ikke har fået lært at svømme på et tidligere tidspunkt i deres liv. Det kan være manglende muligheder i nærområdet, da de gik i skolen, det kan være at de i skoletiden bevist undgik svømmetimerne af mange forskellige årsager. Derfor har vi også begynderhold med vandtilvænning for voksne. Det er aldrig for sent at lære at svømme!

Vi har også voksenhold for Øvede og Elite svømmere. Her kan du få din teknik forbedret, og du kan lære at svømme crawl, brystsvømning, rygcrawl og butterfly. Vi har maks. 8 elever på vores voksenhold.

Svømning for voksne med vandskræk

Vi har elever med vandskræk i alle aldre også voksne. Der er som regel en ganske god grund til at børn eller voksne har vandskræk. Det er muligt at årsagen til vandskrækken set med andres øjne er banal og bagatelagtig, men virkeligheden for den berørte er alt andet. Vi har derfor også specifikke hold til voksne med vandskræk, som ønsker at komme dette til livs.