Tilmelding og venteliste

Tilmelding af nye elever:

Når du tilmelder dig bliver du skrevet på holdlisten til det valgte hold.

  1. For at tilmelde dig svømmeskolen skal du først oprette en profil. Hvis du er forælder eller værge, skal du oprette en profil i dit navn og med dine kontaktoplysninger.
  2. Ved oprettelse skal du oplyse navn, adresse, telefon og e-mail. Du kan altid opdatere oplysningerne på din profil under ‘Konto‘.
  3. Du skal oprette en elevprofil, inden du kan tilmelde dig til hold. Du tilføjer en elev under fanebladet ‘Hold og opskrivning’ på din profil. Her skal du oplyse navn og fødselsdato på eleven du ønsker at tilmelde.
  4. Herefter kan du trykke på elevens navn og på knappen ‘TILMELD HOLD’ på elevens side. Her vælger du hvilket hold du gerne vil tilmeldes. 
  5. Det er vigtigt, at du tjekker om det er det korrekte holdniveau i tilmelder jer. Vi forbeholder os retten til at flytte elever, som ikke passer i niveau til det valgte hold. Kontakt os, hvis i er i tvivl!
  6. Hvis tilmeldingen er bekræftet kan du nu betale for holdtilmeldingen ved at trykke på knappen “BETALING” ud for holdet, under fanen “MINE HOLD”. Bemærk, at hvis der ikke betales inden 15 minutter bliver din tilmelding fjernet automatisk.

I kan læse mere om vores handelsbetingelser inden i tilmelder jer her.

Venteliste:

Holdenes tid og sted afhænger hver sæson af vores opskrivninger og hvornår vi kan få svømmetider. Da vi har rigtigt mange som gerne vil gå til svømmeundervisning hos os, er det desværre ikke alle vi kan få plads til hver sæson. Der tildeles derfor vores holdpladser ud fra følgende prioritering:

  1. Elever som har gået til undervisning hos os i den foregående sæson er sikret en plads i næste sæson og vil som regel altid få en plads på ønsket hold. For efterårssæsonen skal der foreligge en opskrivning senest i maj og til forårssæsonen senest i oktober. Vi forbeholder os retten til at give pladsen til en anden elev på ventelisten, hvis der ikke foreligger en opskrivning.
  2. Herefter åbnes for tilmelding for elever, som har stået på vores venteliste.
  3. Tilsidst åbnes for elever, som ikke har været skrevet på venteliste, hvis der stadig er ledige pladser.

Hvis i har særlige kommentarer til jeres opskrivning, f.eks. søskende eller venner der gerne vil gå til undervisning sammen eller efter hinanden, så skriv det i kommentarfeltet ved opskrivningen på ventelisten. Vi kan ikke love, at vi kan efterkomme det, men vi vil altid forsøge!

Tildeling af hold:

Vi opretter som regel nye hold 1-2 måneder før sæsonstart for vores tidligere elever, som er på ventelisten. Hvis i er blevet tildelt plads på et hold vil i få en bekræftelses mail. I skal herefter logge ind på jeres profil og bekræfte eller afvise tilmeldingen under elevens profil. I har 5 dage til at bekræfte holdet, hvorefter pladsen vil blive tildelt en anden elev. 

Tjek gerne løbende jeres spamfilter eller whitelist foreningens mailadresse , da vores mails nogen gange havner i spamfilteret.

Når i har bekræftet kan i betale for undervisningen. Jeres tilmelding er ikke endelig før vi har modtaget betaling.

Det vil nogen gange være muligt at flytte hold efter sæsonen er startet. Det kan være i tilfælde af at niveauet ikke helt passer, eller som følge af andre uforudsete begivenheder. Dette sker altid efter dialog med svømmeundeviseren.