Tilmelding og venteliste

Tilmelding:

Når du tilmelder dig bliver du skrevet på ventelisten til den førstkommende hvor muligt.

  1. For at tilmelde dig svømmeskolen skal du først oprette en profil. Hvis du er forælder eller værge, skal du oprette en profil i dit navn og med dine kontaktoplysninger.
  2. Ved oprettelse skal du oplyse navn, adresse, telefon og e-mail. Du kan altid opdatere oplysningerne på din profil under ‘Konto‘.
  3. For at opskrive en elev på ventelisten tilføjer du en elev under fanebladet ‘Hold og opskrivning’ på din profil. Her skal du oplyse navn og fødselsdato på eleven du ønsker at opskrive.
  4. Herefter kan du trykke på elevens navn og på knappen ‘NY OPSKRIVNING’ på elevens side. Her vælger du hvilken type undervisning du vil tilmeldes, hvilken sæson samt hvor og hvornår du kan gå til undervisning.
  5. Der kan ændres i opskrivningen indtil du får tilbudt et hold i den pågældende sæson ved at trykke på opskrivningen under “Opskrivninger” på elevens side. I kan også flytte sæsonen i er skrevet op til, hvis i ikke får tilbudt et hold, således at i beholder jeres anciennitet.
  6. Til Sidst trykker du på knappen ‘GEM’ og du vil kunne se din opskrivning under “Opskrivninger”. 

Bemærk! Jo flere dage og tidspunkter i indtaster ved opskrivningen, desto større sandsynlighed er der for at i får plads på et hold. I kan læse mere om vores handelsbetingelser inden i tilmelder jer her.

Venteliste:

Holdenes tid og sted afhænger hver sæson af vores opskrivninger og hvornår vi kan få svømmetider. Da vi har rigtigt mange som gerne vil gå til svømmeundervisning hos os, er det desværre ikke alle vi kan få plads til hver sæson. Vi tildeler derfor vores holdpladser ud fra følgende prioritering:

  1. Elever som har gået til undervisning hos os i den foregående sæson er sikret en plads i næste sæson og vil som regel altid få en plads på ønsket hold. For efterårssæsonen skal der foreligge en opskrivning senest i maj og til forårssæsonen senest i oktober. Vi forbeholder os retten til at give pladsen til en anden elev på ventelisten, hvis der ikke foreligger en opskrivning.
  2. Herefter tildeler vi elever ud fra opskrivningsdato, hvis vi har et hold som passer til jeres opskrivning.

Hvis i har særlige kommentarer til jeres opskrivning, f.eks. søskende eller venner der gerne vil gå til undervisning sammen eller efter hinanden, så skriv det i kommentarfeltet ved opskrivningen på ventelisten. Vi kan ikke love at vi kan efterkomme det, men vi vil altid forsøge!

Tildeling af hold:

Vi opretter som regel nye hold 1-2 måneder før sæsonstart. Hvis i er blevet tildelt plads på et hold vil i få en bekræftelses mail. I skal herefter logge ind på jeres profil og bekræfte eller afvise tilmeldingen under elevens profil. I har 5 dage til at bekræfte holdet, hvorefter pladsen vil blive tildelt en anden elev. 

Tjek gerne løbende jeres spamfilter eller whitelist foreningens mailadresse , da vores mails nogen gange havner i spamfilteret.

Når i har bekræftet kan i betale for undervisningen. Jeres tilmelding er ikke endelig før vi har modtaget betaling.

Det vil nogen gange være muligt at flytte hold efter sæsonen er startet. Det kan være i tilfælde af at niveauet ikke helt passer, eller som følge af andre uforudsete begivenheder. Dette sker altid efter dialog med svømmeundeviseren.