Uddannelse og kvalifikationer

Vores undervisere er alle enten uddannet på Københavns Universitet, har en uddannelse fra Paul Petersens Institut eller har en tilsvarende SU berettiget uddannelse. Vi har ingen undervisere under 30 år. Fordelen ved at bruge voksne og veluddannede svømmelærere er at de stiller med erfaring, overblik og ikke mindst stabilitet. Vi har tillid og tiltro til vores undervisere kan strukturere og udføre en undervisning ud fra vores grundprincipper på deres egen måde. Skulle det vise sig, at kemien mellem lærer og elev ikke passer, finder vi et andet tilsvarende hold hos en anden lærer.

Vi prioriterer efteruddannelse af vores undervisere meget højt, for svømning er altid i udvikling. For at få den nyeste viden er vores undervisere ofte selv på kurser og workshops mm. Som resultat deraf er vores undervisere for eksempel også udannet livredderdommere fra Dansk Svømmeunion, dvs. de kan også uddanne og eksaminere kommende livreddere.

Karin Munkholm

Underviser

Karin er uddannet svømmelærer, livreddedommer og historiker, cand phil, på Københavns universitet. Hun har som medlem af udenrigsministeriets Internationale Humanitære Beredskab, nu det Freds- og Sikkerhedspolitiske Beredskab, været med at a løse diverse opgaver i udlandet. Derudover har Karin spillet en rolle i en lang række bestyrelsen og rådgivende udvalg herhjemme. Hun er uddannet svømmelærer ved Institut for idræt på Københavns Universitet og har mange års erfaring som svømmelærer.

Line Povlsen

Underviser

Line har arbejdet i 6 år som livredder i Frankrigsgade svømmehal, hvorefter hun uddannede sig som Svømmelærer på professionshøjskolen KDAS, Blågård. Line har som svømmelærer undervist babyer, børn i alle aldre, forældre-barn svømning og voksne med vandskræk. Hun arbejder til daglig i børne og ungeforvaltningen, som underviser i svømning, hvor hun har hold på flere niveauer. Hun arbejder med vandtilvænning, elementskift, stilarter og selvredning.

Ann Helene Kristensen

Underviser

Ann Helene er uddannet ergoterapeut i 2017 og har siden 2013 arbejdet med babysvømning og vandtræning i DGI Byen. Som ergoterapeut er hun trænet i at se på muligheder frem for begrænsninger. I undervisningen bruger hun aktivt sin anatomiske og fysiologiske viden om kroppen, og den gravide krop, til at sammensætte et program til jer. Hun har arbejdet som vand instruktør siden 2013, både babysvømning, vandtræning for gravide, aqua aerobics og meget mere. Supplerende kurser og temadage om planlægning og udførelse af vandtræning. Du kan læse meget mere om hende på www.baby-steps.dk

Poul Helge Helbo Hansen

Underviser

Poul Helge er uddannet svømmelærer ved Institut for idræt på Københavns Universitet og har flere års erfaring som svømmelærer. Poul er også livredderdommer. Poul har igennem flere år arbejdet med svømning for elever med diverse fysiske og psykiske udfordringer på Sundbyvang.

Frank Hansen

Underviser

Frank Hansen er uddannet svømmelærer ved Institut for idræt på Københavns Universitet og har mange års erfaring som svømmelærer og livredderdommer. Frank underviser også i skolesvømning og er lystsejler med kajak, kano og sejlbåd.

Vibeke Højer Jakobsen

Underviser

Vibeke Højer Jakobsen er uddannet svømmelærer på professionshøjskolen UCC.

Sebastian Kordt Lassen

Underviser

Sebastian er uddannet svømmelærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. Han har læst Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet og Læser på nuværende tidspunkt til folkeskolelærer.