Forårssæsonen 2024

I 2024 starter forårssæsonen d. 8 januar. Tilmelding for nuværende elever start d. 1 december. Tilmelding for elever på ventelisten starter d. 6 december.

Nuværende elever:

Først og fremmest tak fordi i svømmer hos os. Dernæst tak for en flot indsats i denne sæson. Godt arbejde!
 
Nu er vi så tæt på slutningen af sæsonen, at vi er ved at planlægge den kommende forårssæson. I har som aktive medlemmer fortrinsret til pladserne og i skal derfor tilmelde jer såfremt i ønsker at fortætte i 2024.
 
Tilmeldingen til forårssæsonen åbner d. 1 december og er åben kun for tidligere elever frem til d. 5. december. I kan se holdene og tilmelde jer på elevens side ved at trykke på knappen ”Tilmeld hold” fra d. 1 december.
 
Hvis i ikke har tilmeldt jer hold inden d. 5 december 2023 kan vi ikke garantere, at der vil være plads på jeres tidligere hold. Tilmeldingen er først fuldendt, når betalingen for undervisningen er modtaget.
 
En sæson er 14 undervisningsgange, men der planlægges altid flere i tilfælde af aflysninger.
 
Har i specifikke ønsker om, hvilke hold jeres børn skal deltage på sammen, opfordrer vi jer til at koordinere indbyrdes og foretage opskrivning på det ønskede hold.
 
Vær opmærksom på, at mange hold har avanceret et niveau op. For eksempel er Begynder 1 nu Begynder 2, og Let øvet 1 er nu Let øvet 2 osv. Eliteholdene og øvet 2 forbliver uændrede.
 
På elitehold er svømmetiden 45 min, undtaget i Emdrup, hvor der efter ønske fra eleverne stadig kun svømmes 30 min. Voksenhold er også 45 minutter undtaget Emdrup.

Til elever i sundby bad:

På grund af forsinkelsen i Sundby Bads åbning i efteråret fortsætter efterårssæsonen indtil den 26. januar 2024, med juleferie fra d. 16. december 2023 til d. 7 januar 2024. Forårssæsonen i Sundby Bad starter derfor forhåbentlig mandag d. 29 januar i uge 5.

Kontingentet for forårssæsonen 2024 i Sundby Bad er reduceret i overensstemmelse hermed.

Nye elever:

Tilmeldingen til forårssæsonen åbner for elever på venteliste d. 6 december. Bemærk, at vi har mange nuværende elever, som har valgt at fortsætte i 2024. Der er derfor et begrænset antal nye pladser til forårssæsonen 2024.

I er altid velkomne til at kontakte os på email eller telefon, hvis i har spørgsmål. Vi ser meget frem til at byde jer velkommen i den kommende sæson og forventer mange gode undervisningstimer sammen!