Sommerskole i svømning

TIlmeldingen til sommerskolen er lukket, da alle hold er fyldte. Hvis i ikke har fået tilbudt et hold har vi desværre ikke kunne opfylde jeres ønsker om sommerskole.

I 2021 afholder vi sommersvømmeskole i hele juni måned i Frankrigsgade Svømmehal. Det betyder at vi tilbyder flere forskellige hold for vores elever i alle aldre og niveauer. I kan læse nærmere om de forskellige hold nedenfor.

Prøv at gå til svømning:

Dette forløb retter sig mod vores mindste nye elever (5-7 år), der får mulighed for at prøve at gå til svømning og få rigtig holdundervisning uden far og mor er med i vandet. Formålet er at finde ud af om eleven er klar til at gå til svømmeundervisning inden I forpligter jer til en hel sæson. Her er mulighed for at få afprøvet konceptet i en periode, hvor svømmehallen ikke er overrendt med mennesker. Det er altså et kort forløb, over to svømmegange for de kommende små elever, hvor i kan få prøvet svømmeundervisning af.

Sommersvømmeskole:

Sommersvømmeskolen er et intensivt undervisningsforløb, hvor der undervises op til tre gange om ugen på de fleste af holdene. Det intensive forløb er for voksne og børn over 7 år, fra begyndere til øvede. Undervisningen er selvfølgelig opdelt på alder og niveau ligesom vores almindelige hold. Vi har også et sommerhold, som udelukkende fokuserer på crawl teknik, her er det dog et krav at man kan svømme i forvejen. Desuden fortsætter vores hold for gravidsvømning også hele juni. Vi har altså følgende sommerhold:

  • Sommerskole – Svømning for begyndere.
  • Sommerskole – Svømning for øvede.
  • Sommerskole – Crawl.
  • Sommerskole – Gravidsvømning.

For at tilmelde jer sommerskolen vælger i “sommerskole” i opskrivningen og skriver i kommentarfeltet, hvilken type sommerskole i ønsker at tilmelde jer.