Efterårssæsonen 2023

I 2023 starter efterårssæsonen d. 14 august og alle, som ønsker at få tilbud om svømning skal skrive sig op via deres elevprofil her på hjemmesiden.

Tidligere elever:

Vi nærmer os den tid, hvor vi skal planlægge hold for den kommende sæson. Elever som har gået til svømning hos os i den igangværende sæson har som regel førsteret til en plads på et hold i den kommende sæson. Vi beder derfor alle som ønsker at fortsætte svømmeundervisningen i efteråret 2023, gå ind på jeres elevprofil og oprette en opskrivning til efterårssæsonen 2023E.

Der kan forekomme ændringer i holdtider som følge af oprykninger eller lignende, så angiv gerne, hvilke dage og tider i kan være til undervisning.

I kan se om i er skrevet op til efterårssæsonen 2023E under fanen “opskrivninger” på elevens side.

Bemærk, at hvis i ikke har skrevet jer op til næste sæson senest mandag d. 10 juli, så går vi ud fra, at i ikke ønsker at fortsætte. Vi har igen mange elever på ventelisten og vi holder ikke pladserne åbne, hvis i ikke har skrevet jer op til den nye sæson. I risikerer altså at miste pladsen til en anden elev på ventelisten, hvis i ikke skriver jer op i god tid.

Nye elever:

Tilmeldingen til efterårssæsonen er åben. Bemærk, at vi har mange på vores venteliste og det er derfor ikke sikkert at vi kan tilbyde en plads, selvom i skriver jer op før sæsonen starter. Jo flere tider og dage i vælger, des større er sandsynligheden for, at vi kan finde et hold med plads til jer.

I er altid velkomne til at kontakte os på email eller telefon, hvis i har spørgsmål.