EFTERÅRSSÆSONEN 2024

Vi vil gerne sende jer alle en stor tak for en helt igennem fantastisk sæson! Vi håber, at I har haft en lærerig tid og har lyst til at fortsætte sammen med os i efteråret.

Ønsker I at fortsætte i efteråret?

Hvis I ønsker at fortsætte i efteråret, bedes I skrive jer på ventelisten til 2024E senest søndag d. 16. juni. Dette hjælper os med at planlægge, hvor mange hold der skal fortsætte, og om nogle hold eventuelt skal slås sammen.

I tilmelder jer ventelisten ved at trykke på knappen TILMELD VENTELISTE på jeres elevprofil. Vær opmærksom på, at det ikke registreres i vores system, hvis I kun tilkendegiver via e-mail.

Bemærk, at hvis I allerede er skrevet op til efterårssæsonen, behøver I ikke skrive jer på ventelisten igen. I kan se, om I er på ventelisten under MINE OPSKRIVNINGER på elevprofilen.

NYHED: Svømmeundervisning i Ørestaden

Som noget nyt i efteråret 2024 tilbyder vi svømmeundervisning i den nye svømmehal i Ørestaden, dog kun om torsdagen. I kan læse mere om den nye svømmehal på nedenstående link:
 

Tilmelding til efterårssæsonen

Når tilmeldingen til efterårssæsonen er åben skrives der ud til alle nuværende medlemmer, samt elever på ventelisten, så sørg for at i har skrevet jer op i god tid. Nuværende elever har 5 dage til at tilmelde sig, hvorefter ventelisten åbnes. Sidst åbnes for elever, som ikke har stået på ventelisten.