VELKOMMEN TIL VORES NYE HJEMMESIDE!​

Dette er hjemmesiden tilhørende foreningen Svømning for Alle, en nyopstartet svømmeforening som har sine rødder fra Bente Bernth Svømmeskole. Dette ophav vil man kunne finde i vores tilgang til undervisningen, underviserne og forhåbentlig som lokalt kendt høje serviceniveau.

Vi har åbnet for at I kan oprette jer i systemet allerede nu. Vores system er sat op på følgende måde:

  1. Man opretter en profil, i jeres (forældrenes) eget navn. Hvis du selv er elev opretter du profilen i dit eget navn.
  2. Når man har oprettet en profil, så skal man oprette en tilmelding. Det gøres ved at tilføje eleven som man ønsker opskrevet under fanebladet “Opskrivning” på jeres konto.
  3. Efter man har oprettet eleven kan man klikke på elevens navn og herefter opskrive dem på elevens side.

Opskrivning skulle nu fremgå under elevens navn og fødselsdato under “OPSKRIVNINGER”. Herefter bliver i så kontaktet på den e-mailadresse, man har oprettet profilen med, når vi har tilbudt jer et hold. Når man er blevet tilbudt et hold, så har man 7 dage til at takke ja eller nej til det specifikke hold.

  • Hvis man takker ja, så skulle der gerne komme en betalingsrubrik frem.
  • Hvis man takker nej, så må man meget gerne skrive en kommentar til hvorfor man siger nej.

Når man får betalt for sit svømmehold, så er man derefter medlem af foreningen Svømning for Alle. I kan læse mere om vores tilmelding og venteliste ved at følge linket nedenfor.

Vi er stadigvæk i gang med at få finpudset vores system og hjemmeside, så vi modtager gerne feedback på mailadressen admin@svoemforalle.dk. For vores bestræbelse er at kunne tilbyde den bedst mulige svømmeoplevelse til jer, og den starter allerede her, på vores hjemmeside inden I kommer ud i svømmehallen.