Vigtig information vedrørende COVID-19

OPDATERING d. 28 februar

Desværre var svømmehaller og indendørs forenings- og idrætsliv ikke inkluderet i de dele af regeringens restriktioner som løftes i starten af marts 2021. Der er derfor stadig ingen svømmeundervisning  og svømmesæsonen er altså indtil videre udskudt indtil gældende restriktioner løftes.

I er som altid velkomne til at kontakte os på e-mail og telefon, hvis der skulle være spørgsmål.

Med venlig hilsen
Svømning for Alle

OPDATERING d. 7 februar

Kære Alle,

Som de fleste af jer nok ved, så er regeringens COVID-19 restriktioner indtil videre forlænget frem til d. 28 februar. Det betyder altså at alle svømmehaller fortsat er lukket og at svømmesæsonen altså også vil være udskudt indtil gældende restriktioner løftes. 

I er som altid velkomne til at kontakte os på e-mail og telefon, hvis der skulle være spørgsmål.

Med venlig hilsen
Svømning for Alle

OPDATERING d. 15 Januar

Kære Alle,

Som i sikkert allerede ved, så er regeringens Corona restriktioner forlænget, foreløbigt frem til 7 februar. Det betyder at alle svømmehaller altså også stadig er lukket. Jeres holdtilbud er på vej til jer, men der kan være ændrede tider og dage i forhold til sidste år. Dog, er udgangspunktet, at jeres nuværende hold kører videre, hvis i har været medlemmer i 2020. I vil få en mail og et holdtilbud inden for den nærmeste fremtid. Senere vil der komme en bekræftelsesmail og holdet vil fremgå af jeres profil. I og med vi ikke ved hvornår vi kommer i gang igen, sender vi foreløbigt ikke en opkrævning til jer.

Vi afholder som nævnt også sommersvømmeskole i juni måned i år. Sommersvømmeskolen er et intensivt undervisningsforløb, hvor der undervises op til tre gang om ugen. Det er for alle elever fra 7 år og op. Vi har hold for begyndere til øvede både voksne og børn og det er nu muligt at skrive sig op til sommersvømmeskolen på elevens side.

I er som altid velkomne til at kontakte os på e-mail og telefon, hvis der skulle være spørgsmål.

Med venlig hilsen
Svømning for Alle

OPDATERING d. 3 Januar

Så kom der (desværre) næsten som forventet en forlængelse af lukningen af svømmehallerne frem til og med den 17. januar.

Det vil sige at forårssæsonen først kan begynde tidligst den 18. januar hvis der ikke kommer yderligere forlængelser af nedlukningen.

Som I har set, så er vi gået over til et nyt system.

Det system er noget belastet af disse skiftende sæsonlængder, eftersom systemet er sat op efter følgende:
1. Man bliver tilbudt en plads på et hold.
2. Man takker ja til holdet og får med det samme en deadline på 14 dage til at betale gennem hjemmesiden for pladsen.

Eftersom prisen på forårssæsonen er baseret på antal svømmegange, så har vi ikke haft mulighed for at tilbyde jer et hold endnu. MEN som udgangspunkt gælder følgende for jer som svømmede hos os i efteråret:

JERES pladser på de hold i svømmede på er så godt som garanteret til sæsonen i foråret 2021. Så hvis I svømmede f.eks. om torsdagen klokken 17.15 i Sundby på lige uger, så kan I godt planlægge efter at det kommer I også til at gøre i 2021.
*med mindre I har ønsket andet og/eller holdet har for få deltagere.

Hvis i ikke har svømmet hos os i løbet af 2020, så vil i modtage et tilbud om hold samtidig med alle andre. Altså, når vi ved nærmere om, hvornår regeringens restriktioner bliver løftet. Alle får besked både på email og på jeres bruger profil.

I er som altid velkomne til at kontakte os på email og telefon, hvis der skulle være spørgsmål.

Mvh Karin & Poul på vegne af foreningen Svømning for Alle

OPDATERING d. 9 december

På baggrund af udmeldingerne fra Regeringen og sundhedsmyndighederne mandag den 7. december 2020 sker der nu yderligere nedlukning og begrænsninger for foreningslivet i København. Det stigende smittetal betyder, at der indføres skærpede restriktioner, som træder i kraft fra onsdag den 9. december 2020 til og med 3. januar 2021.

Alle kommunale faciliteter og øvrige indendørsarealer, hvor der udøves idræts-, forenings-, fritids- og aftenskoleaktiviteter, holdes lukket for offentligheden frem til og med den 3. januar 2021. Det betyder, at der er lukket for alle Københavns Kommunes indendørs faciliteter; idrætshaller, svømmehaller, træningscentre, foreningslokaler, skoleidrætshaller m.v.

Det betyder at vi desværre er nødt til at aflyse alt undervisning resten af sæsonen fra den 9. december og frem til den 3. januar 2021. Dette gælder alle hold, både børn og voksne.

Vi beklager selvfølgelig denne udvikling, men det er desværre ude af vores hænder på nuværende tidspunkt. Vi er optimistiske og regner med at vi får lov til at starte undervisningen igen i det nye år. Tilmeldingen er åben til alle vores 2021 hold og vi forventer at vende stærkt tilbage til januar. Fra 2021 tilbyder vi som noget nyt også gravidsvømning! 

Vi ønsker alle en fortsat god december, samt glædelig jul og godt nytår!

Hvis i er i tvivl om gældende regler eller har spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på:

E-mail: admin@svoemforalle.dk
Telefon: +45 31765615

OPDATERING d. 29 OKTOBER

Fra den 29. oktober skal vores elever overholde følgende regler i forbindelse med deres undervisning:

  • Alle som er fyldt 12 år skal benytte sig af ansigtsmasker frem til og ud af
    omklædningsrummet.
  • Vores voksenhold må ikke have flere end 10 deltagere.

COVID-19

Desværre dikterer COVID-19 stadigvæk rammerne for hvordan svømmeundervisningen kan finde sted. Både Sundby Bad og Frankrigsgade svømmehal har på nuværende tidspunkt en maks. kapacitet på 50 mennesker efter dørtærsklen. Så den model vi arbejder efter, er som følger:

Vores elever svømmer som udgangspunkt kun hver anden uge, så alle vores elever får mulighed for at gå til svømning i disse tider mens restriktionerne stadigvæk er i kraft.

Derudover har alle brugere af svømmehallerne kun 60 minutter til at svømme i. Her er der dog en forskel på Sundby Bad og Frankrigsgade. I Sundby Bad begynder de 60 minutter først inde i bassinet hvorimod i Frankrigsgade er det fra man går ind ad hoveddøren. 

Disse regler bliver mere og mere relevante som vi nærmere os vinteren hvor typisk flere benytter sig af svømmehallerne. Så medlemmer må ikke benytte jer af bassinerne før jeres hold begynder og I skal forlade hallen efter endt undervisning. Derved så vi undgår at de næste elever bliver sendt væk i døren fordi der ikke må komme flere indenfor.