Yderligere nedlukning og begrænsninger for foreningslivet i hovedstadsområdet

Alle indendørs faciliteter lukker den 9. december

På baggrund af udmeldingerne fra Regeringen og sundhedsmyndighederne mandag den 7. december 2020 sker der nu yderligere nedlukning og begrænsninger for foreningslivet i København. Det stigende smittetal betyder, at der indføres skærpede restriktioner, som træder i kraft fra onsdag den 9. december 2020 til og med 3. januar 2021.

Alle kommunale faciliteter og øvrige indendørsarealer, hvor der udøves idræts-, forenings-, fritids- og aftenskoleaktiviteter, holdes lukket for offentligheden frem til og med den 3. januar 2021. Det betyder, at der er lukket for alle Københavns Kommunes indendørs faciliteter; idrætshaller, svømmehaller, træningscentre, foreningslokaler, skoleidrætshaller m.v.

Det betyder at vi desværre er nødt til at aflyse alt undervisning resten af sæsonen fra den 9. december og frem til den 3. januar 2021. Dette gælder alle hold, både børn og voksne.

Vi beklager selvfølgelig denne udvikling, men det er desværre ude af vores hænder på nuværende tidspunkt. Vi er optimistiske og regner med at vi får lov til at starte undervisningen igen i det nye år. Tilmeldingen er åben til alle vores 2021 hold og vi forventer at vende stærkt tilbage til januar. Fra 2021 tilbyder vi som noget nyt også gravidsvømning! 

Vi ønsker alle en fortsat god december, samt glædelig jul og godt nytår!

Hvis i er i tvivl om gældende regler eller har andre spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på:

E-mail: admin@svoemforalle.dk
Telefon: +45 31765615